![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
17./18. decembris Inšukalnā ir labs sākuma punkts no kura jau tālāk var domāt.
Piekrītu lastguru par to, ka liela daļa otakiešu ir pēc dabas introverti un piedalīšanās spēlēs var būt līdzīga extraverta iesēdināšanai ļoti mazā, tumšā, klusā un nekustīgā kārbā uz pāris stundām - t.b. nepatīkama. Tas ir jārespektē. Ja kāds vēl nav pamanījis, es arī neesmu extraverts, bet tikai izliekos ![]() Es būšu tas ļaunais, kas atkal uzstās uz noteiktas un dokumentētas alkoholisko vielu lietošanas ierobežošanas. Izskatās, ka prakse ar to, ka visi piesaka, ko kurš ņems līdzi un ka visa alkohola lietošana notiek atsevišķi tam paredzētā (siltā, bet ne karstā) vietā, otaku kompānijā ir pietiekoši efektīva. Vajag tikai iecelt NERVozējošos neparedzētajiem gadījumiem un vispārīgajai kārtības kontrolei (bargo kundzi vienmēr vajag ![]() Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki" ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:46 |