![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu sorre. ja es riikoju pasaakumu V-pilii, tad man ir dzilji vienalga ko domaa citi. Tie kas nebuus apmierinaati ar transporteeshanaas iespeejaam, pashi vainiigi, nevienam jau nespiezh braukt, tieshi oradaak buus mazaak tautas, buus vairak skaabeklja.
To vai pasaakums atkriit vai neatkriit es pateikshu pats un tas nebuus atkariigs no taa vai es atradiishu autobusu (kuru es nemaz negrasos mekleet) Tas ka IESPEEJAMS buus pasaakums v-pilii, nenoziimee ka nebuus tusa inchukalnaa, galu galaa dazhaadi datumi un dazhaadi pasaakumi. P.S. ja kaut ko riikoju es, tad es pats varu uznjemties noteikumu sastaadiishanu, vai arii paluugt to kaadam izdariit. Un es neveelos ka uzspiezh kadus citus noteikumus cilveeks kursh pat negrasaas braukt. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:36 |