![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o
~BN~ -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 21 2005, 23:07) Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o ~BN~ tapec ka ALK tika izveidzots pavisam nesen, un ka jau tika minets ALK sadarbosies ar visam institucijam, gan NERV ka ari protams ar ORGANIZETJIEM lai to visu nokartotu mieriga sarunu ceļā, jo velamies PALIDZET PASAKUMA rikotajiem noņemt rupes par ALKOHOLA izmantosanas iespejam. lai nesanak ta tiko tiek rikots kautkads pasakums uzreiz aiziet neselīgā ciņa par to vares vai nevares lietot '"apreibinosas dziras" tagat domajams mes to atrisinasim aukstakaja līmenī un tad pazinosim vienotu nostaju lai visi būtu apmierinati. jo ALK nodarbosies tikai un vienigi ar jautajumiem kas saistiti ar ALKOHOLU un cilvekiem kas to lieto ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:52 |