![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
(man tagad ir grūti raxtīt, jo manu feisu laiza kaķis, so sorry par kļūdām, un šo spamu.. aaaaa, kut..)
No rīta nsokatījos arī 24.sēriju, un tagad man ir mega jautājums - tās taču nav beigas???.. *raud* Man ļoti patika pēdējās 4 epsiodes.. Par soul-searching, how far you can go.. Gribās uzkāpt uz riteņa un aizbraukt pēc iespējas tālāk, lai atgrieztos kā no jauna piedzimis. Varbūt ne atradis sevi, bet ieguvis drosmi nu noteikti. *sigh* Thumbs up, Takemoto. Būs laiku pa laikam jāpārskata šīs šerijas, lai neistrēgtu mirklī. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |