![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Kā atšķirt regulāru kiljonstūri no apļa?
(Kas citu atrod liek to savā vietā.) - bet tā nav atbilde. |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bubu @ Oct 24 2005, 12:32) Es visaadi centos kilijonu angliski uzrakstiit, bet killillion (ar 4 l) galiigi galvaa nenaaca. Labi, taatad kiljons ir izmeeraams lielums. Patiikami. Kaadas vareetu buut vajadziibas kaadreiz atshkjirt kiljonstuuri no aplja? Kaa zinaams, viss, kas sastaav no atomiem, pats par sevi nav aplis, tas var buut tikai aplja tuvinaajums. Ja viss normaalaa dziivee ir aplja tuvinaajums, taapeec nav vajadziibas peec shiis atshkjirshanas. Kas tik slims ir jaameera, lai buutu vajadziiba peec atshkjirshanas? Varbuut tas ir kaut kas ekstra mazs, piemeeram, kaadas ubermazas daljinjas forma vai kustiibas orbiita. Un izmeeriit kaut kaa ljoti maza 10^10^3000 dalju... P.S. Man tieshaam nenaak praataa nekas nemateriaals, kam vareetu meeriit formu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:21 |