![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
demit! tur nau mana varianta...
-------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kapec tie kas dzer ir tie sliktie, tie kas nedzer labie?
tikai balts un melns? ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? " |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 17:46) kapec tie kas dzer ir tie sliktie, tie kas nedzer labie? tikai balts un melns? ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? " Atspringsti. Runa iet nevis par cilvēkiem, kuri iedzer, bet gan par tiem kuri lopojas. Diemžēl lielai daļai jaunās paadzes manis aprakstītais koteilītis šķiet "teh super l33t" Man ir daudz draugu, kuri iedzer un nekad nekādu problēmu nav bijis, jo nemēdzu lasīt morāli. Mani vispār neuztrauc cik un ko kurš dzer, ja vien zina mēru. Domāju, ka saproti atšķirību starp dzeršanu un lopošanos. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:44 |