![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Laikam buushu kluvis par cilveeku, kursh uz alkoholiskiem dzeerieniem skiibi skataas..
![]() Katru rezi, kad kaados sveetkos kaut ko iedzeru rodas arvien speeciigaaka veelme turpmaak taa vairs nedariit. Nepatiik man tas blur`s par apzinu. Krsitaalskaidrs praats forever. Vai nav forshi, kad pilniibaa apzinies kas notiek apkaart, kaa notiek, speej domaat par konkreetaam lietaam un preciizi dariit konkreetas lietas.. Tagad jau paarsi reizes esmu atteicies no alkohola lietoshanas arii tajos retajos saviesiigajos pasaakumos, uz kuriem tomeer esmu spiests aiziet. IMO nav nekaa laba alkoholaa.. tikai zuud skaidrais praats un paliek karsti (bet man patiik ziema, taadad aukstums). Nedaudz mazaak nievaajosha atrtieksme ir arii pret kafiju. Citaadi dodu priekshroku teejai bez cukura, kakao, vai kaadai auglu sulai. No gaazeetiem dzeerieniem parasti izveelos Colu..vai kaut ko citu no taas dimensijas (Fanta, Sprite) Zeel ka vairs nav Cherry-Cola ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:38 |