![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man vienkārši negaršo, Esmu mēģinājis. Neiet iekšā un viss.
Tas, vai es pats dzeru vai nedzeru ir manis paša izvēle. Un man nevienam nav par to jātaisnojas vai jākaunas, var arī jālepojas. Tā kā esmu pie stūres, tas man dod papildus bonusu - nav jāmocās ar dilemmu "dzert vai braukt". Tas pats attiecas uz visiem citiem - cik un ko katrs dzer ir viņa paša ziņā un neprasa nedz nosodījumu nedz uzslavu. Mans vienīgais iebildums būtu pret totālu lopošanos, nu vismaz manā tuvumā ne. Par to bērnišķību - mož man jāsāk cigāri smēķēt jo, piemēram Hemingvejs taču tos smēķēja ![]() Nekad neesmu kaut ko darījis tāpēc lai izskatītos vairāk pieaugdzis/nobriedis/etc - kā reizi tas gan velk uz bērnišķību. Piem. smēķēšana jau pēc iespējas agrākā vecumā, pie tam šajā jomā, cik novērots, meitenes jau ieliek zēniem. Nu man nešķiet ka tā būtu baigā brieduma pazīme, tikai vēlme izskatīties cool. Un alkohola lietošanai/nelietošanai nav nekāda sakara ar personas garīgo briedumu. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:48 |