![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48) Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna. Caurskatot šo topiku man ir radies iespaids, ka liela daļa alq. uzksata par kaut kādu sātanu, kuram atliek iedot mazo pirkstiņu (ieraut vienu glāzi) un pašlo pajehalo alkoholisma druvā. Bērnišķīgs piegājiens, kuram pieturējos arī es... līdz 15 gadu vecumam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 09:43) QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48) Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna. like I care... es nedzeru un nespmeekjeeju ne jau taapeec ka taupu veseliibu... nu negarsho man, un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties... arii bez taa var ![]() ![]() P.S. un kaapeec dazhi raxta "alkAhols"? daargie draugi, tur jaabuut burts "O" -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:31 |