![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 26 2005, 09:52) Tu bišķi neiebrauci manis teiktajā, vai arī es ne īpaši precīzi izteicos. Bērnišķīgumam ar dzeršanu vai nedzeršanu nav nekāds sakars. Bērnišķigi vai nenopietni ir tas, ka dažam labam alq. a priori ir negatīva lieta, un jau paprovējot vien problēmas aizies ķēdē. Uzskatu, ka katram cilvēkam vismaz reizi dzīvē ir kārtīgi jāpiedzeras, tikai tad viņš ir tiesīgs kaut ko spriest par alq. un ar to saistītajām lietām. QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 10:42) un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties... Skaidrais prāts tev arī pēc kausa alus nezudīs. Mani joprojām nepamet izjūta, ka jūs nespējat nodalīt iedzeršanu no piedzeršanās -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:31 |