![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Diemžēl mūsu sabiedrībā tā ir iekārtots, ka lielu daļu no veiksmīgas karjeras var veidot tikai neformālu kontaktu ceļā. Un kā smejies neformāli kontakti kā likums ir saistīti ar smēķēšanu un alq. lietošanu. līdz ar to, ja tu nesmēķē un nelieto alq. tev iet garām daudzas iespējas (mana nesmēķējošā būtība jau ir šur tur pašam iegriezusi, īpaši jau augstskolā, taču lai nu ko, bet smēķēt gan nesākšu). Nedarīt šīs lietas nozīmē daļēji atdalīties no kolektīva, izkrist no aprites un iemantot dīvaiņa slavu, kas mani īpaši nekrata, jo man tāda jau ir. Protams, to nevar vispārināt un ir kolektīvi, kur nekas tāds nenotiek, taču cik man ir nācies strādāt, un nebūt ne kādos pritonos, vienmēr kaut vai mērena alq. lietošana ir nozīmējusi "normālību" un "pieskaitāmību", turpretī pilnīga atturība, liecina vai nu par nopietnām problēmām ar alkoholu, vai arī brieduma trūkumu. Nesaku, ka tas ir pareizi, taču tā reiz ir iekārtots.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:34 |