![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
nu tīri sportiskas intereses pēc..
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Oct 26 2005, 17:36) Nepiekrītu. Ja ir liela teorētiska zināšanu un datu bāze, tad arī var spriest un domāt par to vai citu tēmu (konkrētā situācijā - alq.). Pietiek paskatīties TV, palasīt rakstus, noskatīties reālas situācijas no malas un, novērtējot katru elementu ar ticamības varbūtībām un svara koeficientiem, un piem. izveidojot mažoritāro grafu, VAR spriest par alq. un ar to saistītām lietām (konkrētā situācijā var arī izlaist kādu no pieminētām procedūrām). Tā tiek risinātas daudzas ļoti svarīgas lietas, kur praktiski netiek uz sevis izmēģināts, bet gan pētot citus. Nepiekrītu. Tevis teiktais saistās ar kvantitatīvajām pētījuma metodēm. Te vairāk prasās pēc kvalitatīvajām (integrēšanās alkoholiķu vidē, piedalīšanās viņu dzerstiņos, utt. utjp.). Bet ja nopietni, tad šis tomēr ir tas gadījums, ka lai cilvēks varētu daudz maz objektīvi spriest par alkoholismu un ar to saitītajām problēm, vajag piedzerties, savādāk tāda šušra un tukša spriedelēšana vien sanāk - vienā avīzē bija rakstīts, kaimiņu Vasja katru dienu nodzēries kāpņu telpā čurā utt. Arī kaņepes negatīvais iespaids tiek demonizēts un pārspīlēts līdz nelabumam, un to kā likums dara cilvēki, kas tādu lietu kā "kāsis" ir redzējuši vien pastulbās amīšu komēdijās. Starp citu, daudzas svarīgas lietas un daudz kaitīgākas par alq. zinātnieki paši izmēģina uz savas ādas un dažreiz par to saņem arī Nobela prēmiju. QUOTE(animeec @ Oct 26 2005, 17:46) kaut ka dazs labs te grib pavedinat citus uz dzersanu, tik :"tas nav slikti ka tu piedzeries ka lops", vaig tac kadreiz dzive piedzeties" utt Manuprat ja tev negribas dzert tad labak ari nedzer ja nu vienigi sagribas tad ar meru,bet tomer labak nevaig vispa jau sak pirmie dzert tie kuriem vecaki to dara, nu protams, vecaki dzer, kas es sliktaks? un ta ari visi pakal skrien ![]() Neviens nevienu nekur nevedina. Jibio rio, vienā topikā man krauj virsū par to, ka pret dzeršanu uzstājos šajā atkal, ka par. Teoretizētāji. Es teicu ka vajag piedzerties, ja vēlas daudz maz kompetenti un objektīvi par problēmu vai tās neesamību runāt, nevis, ka visiem kā likums jāpiedzeras. Bez maz vai galvenais foruma alkāns. P.s. Nemaz ar tik bieži es nedzeru ..and i like quality stuff -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:48 |