![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te bija kaut kāda tēma ko ļaunais Shumins izdzēsa
![]() This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:43 |
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
vispar man ir viens jautaajums(suudziiba?) Man piesprieda warn pa to ka liku quote bildi. Nesaprotu vai vel kautkur esmu saspamojusi, bet te art sadalaa un vel, daudzi liek atkaartotaas bildes. nu nesuudzeejos pa to, bet bezjeedziigs warn jau galiigi neiet.( beztam admins jau zin iemeslu)
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Oct 27 2005, 22:16) vispar man ir viens jautaajums(suudziiba?) Man piesprieda warn pa to ka liku quote bildi. Nesaprotu vai vel kautkur esmu saspamojusi, bet te art sadalaa un vel, daudzi liek atkaartotaas bildes. nu nesuudzeejos pa to, bet bezjeedziigs warn jau galiigi neiet.( beztam admins jau zin iemeslu) Visiem tiem, kas liek atkaartotas bildes (iznjemot gadiijumus, ja tas tiek dariits ar dzilju domu, piemeeram, blakus nolikt, saliidzinaat 2 bildes), visiem vinjiem vajag likt warn. Tiem, kas citaatos bildes lika pirms warn sisteemas paraadiishanaas, nekas par to nav. Cietiis tagad visi, kas liek bildes tagad. Tagad. Tagad. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:54 |