![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Taatad beidzot tiku pie mu online jo pasuutiju to tizlo mac compi dazzas maajas taalaak. Originaalajaa com serverii par zirnekli dabuuju 7 exp kas ir gauzzaam par maz jo arii paareejie monstri dod nereaali maz exp. Tur man varonis tikai 24 lv pilniigs salaga. Pameegginaaju arii mu-dreem letinnu serveri
![]() Taatad sapratu ka mu nav mana speele jo sizzeta arii nav kas tiessaam pietruukst. Pameegginaaju lionage2 (nosaukumu iisti neatceros ![]() ![]() Vai ragnarok ir tikai par maksu vai ir iespeeja arii bez maksas.... Jaa un varbuut kaads zin veel kaadu reaalu rpg neta speeli par kuru nebuutu jaamaksaa un kur to vareetu nokaccaat. ![]() |
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Es speleju sito
http://www.swcombine.com/ Viss motike starwars vide pec filmam jau smagu laiku. Lena sarezgita gruta bagats bez izdomas neklusi noteikti. Spele sakas ka tu esi parasts civilins(pienemsim ka ta to varetu nosaukt) jo teu nau neka sakuma iznemot 10'000 naudas(letakais space ships bija 30'000 un tas bija pedejais suds, par sauzemes transportiem neesu skatijies) un drebes kas mugura.vari but no bomza lidz imperatoram vai kadas citas valdibas galvai ari jedi vari but, bet tas ir tikai atkarigs no veiksmes.. Pa vidu var but loti daudz profesijas atkariba no skiliem kadus tu uzvelies. Ka jau starwars pienakas rases ar daudz pluss daudzkas cits ko man apniktu rakstit. Aaa un spele tiek vel veidota un pilveidota. Speles storija admini gandriz vispatr neiejaucas. Pat neiejaucas lielaja kara(tur tads kars notika kadu laicinu pirms es saku spelet kas lidzigs I un II pasaules karam), bet talu nebija lai iejauksanas notiktu. Ja kads nolemj spelet varu palidzet ar padomiem(ne jau krutajiem bet padomiem) mazliet varbut bet ne finansiali es pats galigs bomzis tur vel. Sauc mani tur Kurumi Akino Omertu speleju kadu laicinu bet pec nedelas apnika. Bet varu pameklet paroli un username ja tasam Otaku mafiju tur. Mu man galigi nepatika Lineage II speleju visu vasaru un piebesija speleju uz Extreme arzemju servera. Ja kads loti mili paprasa varu savu charu atdot lvl50 kautkas Shilen Knight ar visiem kubiniem WoW ar speleju bet pieriebas. Saku no5.septebra un beidzu kautkad si menesa sakuma tur ar varu char attod 40 kautkas lvl elf warriors. Speleju uz kenga. Ultimu ar esu spelejis bet tad visi normalie serveri lenam izzuda Lineage II un WOW man paroles bus jaaceras bet tam nevajadzetu but parak gruti jo zinu kas tur varetu but apmeram |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:49 |