![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Ja es lasītu mangu, es vispār nevarētu aiziet gulēt. Es pie mangas atslēgtos nevis gultā, bet ar galvu pret monitoru
![]() -------------------- ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE(K@fs @ Oct 28 2005, 11:04) Ja es lasītu mangu, es vispār nevarētu aiziet gulēt. Es pie mangas atslēgtos nevis gultā, bet ar galvu pret monitoru ![]() ir bijis tads gadijums kad es aizmigu pie kompja lasot mangu. Par laimi tur nebija parak erti un es pec maza laicina piecelos un turpinaju lasit. QUOTE(K@fs @ Oct 28 2005, 10:21) Un runajot par peles spaidisanu var ari nespaidit peli gandriz vispar ja lieto Windows picture and Fax viewer. Un ja tev ir bezvadu klaviatura tad var tik erti iekartoties pie kompja ka aizmigt nebus problemas vismaz man. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:55 |