![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Ehhh, ja vien man būtu bezvadu klaviatūra, pele, monitors, ērts krēsls uz kura varētu arī labi izgulēties, nevis pamosties ar skatu pret klaviatūras taustiņiem, es laikam būtu laimīgākais cilvēks uz pasaules
![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nobalsoju par to ka abi labi. Nju bish vairaak anime nekaa manga! Bet es iisti nezinu kas pirmais anime vai manga tiek radiita? Man skiet ka Vispirms manga un peectam anime tiek radiita.(kautkur to lasiiju)
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:34 |