![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Yay! Šis jau ir trešais forums, kurā es ievietoju savas filozofiskās pārdomas. Tas ir tāds jauks un interesants polls, kurā mēs spriežam par dzīves jēgu un visādām tamlīdzīgām lietām!
![]() Kurbijkurnē (kas acīmredzami ir nomirusi, ja jau es pārvācos uz šejieni) šis jautājums izraisīja baisu diskusiju, kas beidzās ar to, ka dažu cilvēku čīkstēšanas dēļ šo pollu aizslēdza, un diskusija tā arī netika pabeigta! Nu ko...pacentieties jūs nonākt pie kaut kāda secinājuma! ![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Oct 28 2005, 15:04) Balstiesiibas vispaar ir galiiga nejeedziiba... Parastai tautai politika taapat neinteresee, un vispaar to nesaprot...Taadaa veidaa valsts tiek izlaupiita un izsaimniekota... Par slimiem vispaar nav noziimes runaat... Parasti veeleetaaji jau savas balsis atdod par 10ls vai vienu banaanu... Valsts vadiishanai vajag izstraadaat pavisam pavisam citas normas un izveidot savaadaaku iekaartu, lai valsts vadiishanaa iesaistiitu tikai talantiigus un gudrus cilveekus... Vai arii balstiesiibas sniegt tikai par atseviškiem nopelniem... Citaadi ja gribi tik Saimaa, sarunaa banaanu kravas kugji...izdali 1,000,000 banaanus veeleetajiem un tava partija veido vairaakumu liidz 80% un dari ko gribi... Tukšās frāzēs mēs visi vairāk vai mazāk protam runāt. Kur ir tavi konstruktīvie priekšlikumi? KO reformēsism? Politisko sistēmu? Partiju sistēmu? Valsts pārvaldi? Tu gribi savādāku valsts iekārtu? Kādu atpakaļ uz totalitāru iekārtu? Vai varbūt autoritāru? Par spīti mežonīgā kapitāisma elementiem, mums tomēr ir demokrātiska iekārta un citas es nealkstu. Ko nozīmē ekskluzīvas ballstiesības, starp citu tas nav nekas jauns. Sākot jau ar Atēnām, kur vēlēt varēja tikai brīvie polisas vīrieši un beidzot ar Ameriku, kur nēģeriem balsstiesības tika pieškirtas tikai pag. gadsimta 60. gados. Un labums kāds? Tu noteiksi, kurš ir gana gudrs lai balsotu? Murgs. Es redzu valsti kas ir ceļama, taču vienlaicīgu redzu ņerkstošus tās iedzīvotājus, kam redz politika neinteresē, taču činkstēt par politiķu pāridarījumiem un vienā laidā nodarboties ar "virtuves politiku" viņiem gan nav slinkums. Un es redzu cilvēku, kurš nemāk pareizi uzrakstīt tās iestādes vārdu, kuras darbinieki viņu pārstāv. Skumji, nudien. sipp: slinkums meklēt visus tos likumus. Īsumā: par rīcībnespējīgu atzīst ar tiesas lēmumu, ja tu esi kukū un tevi ir spravka no attiecīgas iestādes, tad viss notiek. Kāds kurš zin vairāk var mani papildināt ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 18:28 |