![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man noteikti anime. Es neskatos sizheta deelj. Es skatos vizuaalaa baudiijuma deelj. Man patiik kraasainas, kustiigas bildiites. Mangu lasu es ljoti, ljoti leeni, jo es vispaar lasu ljoti leeni, bet anime man uzspiezh savu tempu, iesleedzot smadzenes "Raketa" paarnesumaa. Un tas man patiik. Es mangas laucinju izkaartojumu nespeeju uztvert kaa viena notikuma pluustoshu gaitu. Taas man ir atsevishkjas bildiites, atsevishkji notikumi. Uztveres specifika. Ko dariit.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:35 |