![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es ljoti ceru, ka balso tie, kas ir gan skatiijushies animi, gan lasiijushi mangu, pietam labas titles gan no viena, gan otra. un vismaz vienu lietu ir redzeejushi/lasiijushi abos variantos. otherwise - balsot balsoshanas peec velk peec "knjigu njechital, no mnjenjie imeju" <g>
P.S. pats prefereeju mangu. imho plusi paarsver miinusus. - animee ir plusi: kraasas / OST / animaacija per se. miinusi - nepiecieshamo lielaako cilveeklaika/naudas ieguldiijumu peec apjoms parasti mazaaks. timeline iisaaka / mazaak sizhetliiniju / mazaak sidestory / biezhi tiek izmestas arii essentuaalas lietas. pietam parasti tiek cenzeets vairaak. - mangaa - taa kaa prasa mazaak darba - biezhi ir daudz garaakas / apskatiits vairaak / biezhi tiek realizeetas lietas/staasti, kuri neskatoties uz buushanu par ljoti baudaamiem diemzheel nenonaak liidz animeeshanai liidzeklju utml truukuma deelj. cenzeets tiek mazaak. saliidzinot piem. berserk animi vs. mangu - tik daudz kaa interesanta left out of anime .. gan pirms/peec reti interesantas story line .. nepiecieshamaa darba peec arii detalizaacija animee ir briesmiiga saliidzinot ar mangu. saliidziniet kautvai reti skaistos armorus mangaa - un smiekliigas outline bez normaala coloring animee. veel imho par piemeeru neslikti der eg. Battle Angel Alita. cik maz no taas ir apskatiits animee .. ieskaitot interesanto plot twist beigaas </spoil> :/ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:53 |