![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Yay! Šis jau ir trešais forums, kurā es ievietoju savas filozofiskās pārdomas. Tas ir tāds jauks un interesants polls, kurā mēs spriežam par dzīves jēgu un visādām tamlīdzīgām lietām!
![]() Kurbijkurnē (kas acīmredzami ir nomirusi, ja jau es pārvācos uz šejieni) šis jautājums izraisīja baisu diskusiju, kas beidzās ar to, ka dažu cilvēku čīkstēšanas dēļ šo pollu aizslēdza, un diskusija tā arī netika pabeigta! Nu ko...pacentieties jūs nonākt pie kaut kāda secinājuma! ![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 29 2005, 15:58) Tu teici ka teokraatija noved pie stagnaacijas. Es tev gribeetu jautaat pretii: vai tev ir vajadziigs progress? vai esi laimiigaaks? cilveeks vareja atrast laimi arii viduslaikos. Taa visa industrializaacija un "progress" notika tikai deelj taa ka kaadam sagribeejas efektiivaakus ierochus. Un tagad godīgi atbildi, vai tu ar savo tjap-ļapu, plaukstdatoru, iemaņām atvērtā koda programmās un citām ar IT saistītajām lietām vēlētos pārvākties uz viensētu, kur dzīvotu ne īpaši pārtikušā vidē. Zinātu tikai to kā ganīt un slaukt lopus, aprūpēt savu sakņu dārzu un reizi pa reizei svētdienā aizbrist uz baznīcu, kur tev sprediķi nesaprotamā valodā lasītu mācītājs. Laikam jau nē. Taču, ja tev nebūtu ne jausmas par to kas ir dators, pat elektrība nē. Ja nebūtu avīžu varbūt vienīgi dažas grāmatas, bet tas tev tāpat neko nedotu, jo tu visticamāk būtu analfabēts un tavs pasaules redzējums aprobežotos vien ar 5-10 km rādiusu ap dzīves vietu un tu nomirtu ap 30 gadu vecumu, tad visticamāk ar esošo kārtību būtu mierā, jo nekā cita tu nemaz ir nezinātu un kā mēs labi zinām, "ko nezina, tas netraucē dzīvot". Protams, visi nemieri, nekārtības, sacelšanās pret pastāvošo (taisnīgo?) sistēmu sākas tad kad vienkāršā tauta sāk izglītoties, spēj saskatīt, ka dzīvē ir arī kas vairāk par darbu un mīklainām cerībāma atpūsties debesīs. Katram laikam ir savs skatījums uz lietām un pasaules kārtību. Mēs vairs nevaram iekāpt otreiz tajā pašā upē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 18:13 |