![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te bija kaut kāda tēma ko ļaunais Shumins izdzēsa
![]() This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:43 |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vajag tos warnus publiski. Citādi baigā jēga. Es redzu, ka es emsu spameris, bet citi nē. Ta nevar ievērot, ar ko drīxt, ar ko nedrīxt sapīties.
Nu un, ka man 10% warninga. Man dotu otro iespēju, es taapt to psotu būtu uzraxtījusi. XD Vienīgā sāpe man no tā - ALK visu laiku ņirgājas, ka viņiem nevienam neesot warning, bet man, Kaigan Valdei, esot. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 29 2005, 17:47) Nu un, ka man 10% warninga. Man dotu otro iespēju, es taapt to psotu būtu uzraxtījusi. XD Vienīgā sāpe man no tā - ALK visu laiku ņirgājas, ka viņiem nevienam neesot warning, bet man, Kaigan Valdei, esot. man ar warni nau gadiijushies ;> /me pokes chibi P.S. nedaudz interesanti .. _KAS_ taads ir postu skaitaa (ko, cik sapratu, warni samazina?). nu nespeeju iedomaaties tajaa neko staipaamu citu priekshaa :/ kaa tas dazhus var uztraukt / kaapeec dazhiem warnu sisteema var dereet kaa sods / pedagogjisks-modereejoshs liidzeklis ir aarpus manai saprashanai. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:31 |