![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es vispar neizmantoju sho vaardu pret citiem cilveekiem ( nu labi sanaak, bet reti), jo nepaaraak saprotu shii vaarda jeegu, liekas, ka domaats cilveeks, kursh seko "krutajiem" laimpats buutu "kruts" piemeeram drausmiigi piedzeras un ar to lepojas ( kaa tas tika runaats vienaa citaa topikaa), cilveeks bez saviem dziives uzskatiem, kuram galvenais ir buut "krutam". Bet veel es nelietoju, to taadeelja, ka nezinaamu, nesaprotamu apstaaklju deelj es aizstavu pokemonus ( animi) un man besii cilveeki, kuri saka, ka ta ir slikta anime ( jo taa nav slikta anime). Taads nu diivains cilveeks es esmu ( laikam pokemons, ne?)........
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:27 |