![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Agrāk cik atceros par "pokemoniem" sauca visus tos, kas ļoti atšķīrās savā izskatā (stilā), tieši uzsverot viņu krāsainību apģērbos, it sevišķji skolās bieži izskanēja šāds termins, kad kāds ļoti uz citu fona izlecošs cilvēks pagāja garām. Bet wannabe gotus dēvēja par pandām jeb citiem vārdiem sakot "melnie pokemoni"
Pati šo terminu neizmantoju, bet manuprāt tagad to patiešām vairāk izmanto uz cilvēkiem, kas cenšās būt "stilīgāki" un, lai pievērstu sev vairāk uzmanības mēģina ārēji izrādīties (smth), lai gan domās nemaz neatšķiras no pārējiem. -------------------- ![]() "..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:37 |