![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Es aceros kad mani sauca par pokemonu 3klase (tad es ari saku skatities tos pokemonus) ittka patika pectam kautkur starp 4-5klasi izbeidzu skatities un tad saku pieversties kautkadiem citiem anime(nopietnakiem)... pectam es tulkojuma uzinaju ko nozime shis vards "kabatas monstrs" bet uzinaju es tikai shi varda otro dalju "monstrs" pectam 7klase kads acerejas manu iesauku ... un ta mani draugi... es pirmo reizi sakavos skola
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:25 |