![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es sho vaardu iipashi nezmantoju, jo nav bijusi taada vajadzdziiba
![]() par pokemoniem vismaz muusu klasee dazji atseviski cilveeki saukaa tos cilveekus kas skataas anime un kuri visu laiku kladzina ka skataas anime (kuru ir ljoti maz) utt. muusu klasee ir lieli anime niideeji un uzkata ka anime ir domaata prieks maziem beerniem vecumaa no3 - 10 gadiem, taapeec arii saukaa par pokemoniem. manupraat par pokemoniem saukaa tos cilveekus kas censhas kaadam liidzinaaties...., vai arii kaadu kurs neiederas baraa... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:47 |