![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak:
v -> w s -> z taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi. P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 13:51) Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak: v -> w s -> z taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi. P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi Slikti mineeji. un vispaar, shaadi mineejumi kaadu var aizskart un buutiibaa es pat veeleetos pieprasiit atvainoshanos par veselas cilveeku grupas nepamatotas nosaukshanas par alkoholikjiem. Nepamatotas taapeec, ka mineejums nav pamats kaadu apsaukaat. ALK = Alkohola Lietoshanas Komisija ALK turpmaak uznjemas kontroleet alkoholisko dzeerienu piegaadi un lietoshanu otaku pasaakumu laikaa (tai skaitaa arii ierobezhoshana), saprotams, ka saskanjojot ar riikotaaju un citaam atbildiigaam personaam. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:33 |