![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Te varam apspriest jaunas idejas, lietas ko varbūt esam aizmirsuši.
Tad varētu slēgt to otru topiku ar 33 lapām ciet. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nevajag nekaadu fantasy (heh, bet ne jau es filmu taisu). Ja gribas fantasy, tad pilniibaa jaapaarstradaa sizjets, jo pagaidaam gruuti iedomaaties, kur tur vareetu iestarpinaat fantasy elementus. Un taa ideja par sjaubiigo klubu ir maigi izsakoties galiigi garaam. Nevajdzeetu arii aizmirst, ka sjii nebuus (ja vispaar buus) pilnmetraazjas anime, taapeec piesaatinaat to ar visaadiem no konteksta aaraa leecosjiem sviestiem buutu lieka grezniiba. Maksimaali pietureeties galvenajai sizjeta liinijai, ruupiigi izstraadaat centraalo varonju teelus (gan vizuaali, gan raksturu zinjaa) un iztikt bez salkani banaalaam beigaam, luuk jums veiksmes formula sjaadam bezbudzjeta projektam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |