![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Zeron @ Oct 30 2005, 12:45) Pokemos - Vidusmēra mūsdienu pokemons ir vecumā no 13-15 gadiem - brīdī, kad jaunais cilvēciņš sāk justies liels un patstāvīgs. Šīm īpašībām jau būtībā nav nekā slikta, ja vien līdzi nenāk blakussimtomi - "man skola pie dirsas, n***j man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man p***j par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt" - un tā tālāk. ![]() QUOTE(Sigfa @ Oct 30 2005, 09:35) Hmm, vaardu pokemons pats izmantoju divos veidos- 1: Tas ir cilveeks kursh ir gariigi nenobriedis un vinja uzskati ir vai nu paarspiileeti optimistiski, vai paarspiileeti pesimistiski (kas jau robezhojas ar gotiem). 90% gadiijumu tas attiecas uz meiteneem jaunaakaam par 14. 2: cilveeks, kas gjeerbjas paarspiileeti 'flashy' un domaa, ka ir nenormaali stiliigs. tas protams no mana subjektiivaa viedoklja puses. mans personīgais viedoklis ir kombinācija no šiem diviem. Parasti par pokemoniem saucu jaunus cilvēkus [zem 15], kuriem ir tieksme visu pārspīlēt, viņi veido besīgo mainstreamu, kas skatās/dara/lasa/velk/ēd/dzer kaut ko tikai tāpēc, ka tas ir stilīgi, plus vēl cenšas citiem uzpiest savu absolūti immature viedokli. Liels un patstāvīgs my ass. Godīgi atzīšos, lietoju šo vārdu diezgan bieži. Parasti tam saucu tos, kas skatās kādu animi, jo tas tagad ir stilīgi, bet būtībā neko no tās nesparot, un ar savu bērnišķīgo fanošanu bojā visu normālu konkrētās animes fanu tēlu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:29 |