![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te bija kaut kāda tēma ko ļaunais Shumins izdzēsa
![]() This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:43 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 20:24) Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā... Ja tavas filosofiskās pārdomas būs pašreizējā līmeni, tad paldies par kūkām, iztiksim bez tām. Pie mums parasti topiku veidotāji pacenšas kaut ko arī iepostot, nevis sēdēt malā un berzējot rociņas vērot, cik lielu ūdeni pārējie paspēs saliet pirms topiku aizklapēs ciet par pilnīgu novirzīšanos no sākotnējā temata. Par kādu starpforumu mieru tu uztraucies? Ja neesi pamanījis, tad visiem daudz maz domājošiem cilvēkiem šajā forumā ir pilnīgi vienalga, kas notiek Tur. Problēmas sākas tad, kad kāds no Turienes kaut ko ir padzirdējis par Šeit notiekošo un Šeit notiekošais viņam nav paticis, atbizo uz otaku.lv un sāk aizstāvēt savus "principus". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:42 |