![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 02:08) Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku? Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? Chibi KO tu izdarīji!!!! ![]() Pateikt ka Tev nepatīk kurbijkurne (aka kurbijturdi**š), nozīmē parakstīt sev nāves spriedumu, nu vismaz netā ![]() Mani piesolīja piekaut ja es parādīšos animefestā, jo es arī atļāvos pakritizēt kurbijkurni ![]() Shin-Chans, man liekas, jau vairākkārt kurbijkurnē ir ticis aizmuguriski pasludināts par dead man ![]() Hmmm... par tēmu: Es domāju, ka šim vārdam ir 2 nozīmes: 1. Tāds mīļvārdiņš gados jaunāko (12-16) otaku apzīmēšanai, nedomājot neko sliktu. 2. Nicīgs vārds, lai apzīmētu cilvēku, kurš savās anime interesēs tālāk par poke-, digi- u.c. moniem un yugioh utml. meinstrīmu nav izaudzis. QUOTE(Gutts @ Oct 30 2005, 02:47) Mani ar interese vispar kas tie par pokemoniem jums visu laiku un vel vairak interese kas tas par Kurbijkurne. Jamacas bus man otaku leksika. Kurbijkurne nav otaku leksika, tas ir Harija Potera u.c. fantasy fanu saits (kurbijkurne.lv) kurā pārsvarā apgrozas cilvēki vecumā no 10 līdz 16 gadiem, līdz ar to šis forums bieži vien atgādina tirguslaukuma kņadu. Sakarīgas diskusijas tur ļoti ātri noslīkst forumčata bezsakara plūdos. Vairums sakarīgo cilvēku, kuri tur uzturēja augstāku līmeni (LOTR, Tolkiens, citas Fantasy) ir no turienes aizvākušies uz citu saitu laikam... This post has been edited by JurCHiX: Oct 30 2005, 12:32 -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 30 2005, 11:20) ... Hmmm... par tēmu: Es domāju, ka šim vārdam ir 2 nozīmes: 1. Tāds mīļvārdiņš gados jaunāko (12-16) otaku apzīmēšanai, nedomājot neko sliktu. 2. Nicīgs vārds, lai apzīmētu cilvēku, kurš savās anime interesēs tālāk par poke-, digi- u.c. moniem un yugioh utml. meinstrīmu nav izaudzis. ... no vairaakaam mineetaam alternatiivajaam definiicijaam shii liekas adekvaataakaa manam shii vaarda/jeedziena skaidrojumam/lietojumam/izpratnei. P.S. bik likaas diivaini vairaakos postos diametraali preteejie viedoklji par aivv u.c. cilveekiem .. bet bik paardomaajot atcereejos pasham savlaik vairaakus paziistamus cilveekus .. drausmiiga reputaacija / radiitais iespaids vienaa jomaa / komunikaaciju veidaa un tolereejams cilveeks dziivajaa (IRL, for abreviature sake ;>). kaut vai dazhiem iespeejams paziistamais sm00x/mc betons .. krogaa pasen satiekot dziivajaa nemaz tik briesmiigs nebij ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:49 |