![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te bija kaut kāda tēma ko ļaunais Shumins izdzēsa
![]() This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:43 |
![]() ![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā...
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 20:24) Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā... Uhmm... kas tev liek sist viņus????? Starpforumu kašķi vienpersoniski aizsāka un kurināja tikai viens pats aivvvs. Vienīgās sekas tam ir tās, ka šajā forumā ar aizdomām lūkojas uz ikvienu, kurš saka ka ir no turienes, ka tik vēl kāds "taisnības cīnītājs" un "aizsprieduma sienu bīdītājs" neuzrodas. Prasti sakot - bezsakarīgs, netā padi****sties kārs cilvēciņš. Uzreiz varu pateikt - ja sāksi šeit uzvesties kā aivvvs, bans ilgi nebūs jāgaida. Neesmu mods, bet man šķiet ka "weirdo" (dīvainis) grupa ir paredzēta speciāli no kurbijkurnes nākušajiem. Aivvvs, šķiet bija vienīgais ar šādu titulu. Tā kā arī par to vari pateikties viņam. Un ja kas - neviens no otaku.lv tā rezultātā nav aizklīdis uz kurbijkurni ar visiem lekties "redz jūs te tādi un šitādi". Sekojot aivvva loģikai mums obligāti tā būtu jādara. Neesi nekad aizdomājies, kāpēc frāzei "esmu no kurbijkurnes" aizvien vairāk un vairāk ir negatīvas sekas? -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:40 |