![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Interesants topiks.
Es ilgi nezinaaju, kas ir pokemons. Tad padzirdeeju, ka taas ir mazas meiteniites, kas vai un ir 1) ljoti rozaa vai 2) ljoti melnas. Ar laiku naaca klaat pokemoni arii pusiishi un vispaar paplashinaajaas pokemonu suga. Beigaas, manaa izpratnee, pokemons ir "cilveeks, kas izteikti izraada savu veelmi buut ieveerotam, pamaniitam". Jaa, tieshi tiinju vecums ir tas, kad beerni (piedodiet, jums nepatiik, ka juus taa sauc) juut vislielaako veelmi buut pamaniitam. To var izraadiit paarlieku censhoties iejusties puulii (hiperaktiivie pokemoni) vai arii tieshi buut izteikti preteejam (melnie pokemoni), kaa nu kursh prot un veelas. Bet ir patiikami uzzinaat, ka cilveeku viedoklji atshkjiras un pokemonu definiicija nav konkreeta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:37 |