![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, tas protams atkarīgs no situācijas, bet man lielākoties vairāk patīk manga. Anime ir jaukas fīčas - like, krāsas [ piem., Yami no Matsuei manga ir sugoi, bet redzēt Tsuzuki acu krāsu ir WAAAAH!, vairāk kā sugoi], heh heh.
Bet tā kā es basically esmu sižeta cilvēks, es turos pie mangām. Like, Naruto anime ir booooooooooooooring, bet manga ir WOAH, 1000000x better. Ja nebūtu Naruto mangas, man tā anime arī riebtos. Manga ir forša, jo tajā ir daudz sīkāku detaļu, tā ir precīzāka, parāda stāstu.. smalkāku? Man arī action patīk mangas veidā.. Man school/romance gan vairāk animē.. Nu, piemēram, School Rumble es nevarētu lasīt. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:43 |