![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
te bija kaut kāda tēma ko ļaunais Shumins izdzēsa
![]() This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:43 |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 22:31) Well...kas tev pret to? Es ierakstu savu viedokli jau pirmajā postā, un ja man nesanāk laika iepostot, tad es arī to nedaru...tev ko? tēma nepatīk? vai pret mani pretenzijas? Un es nekādus principus neaizstāvu...ja nu vienīgi par datorspēlēm, konkrētāk par fallout, kā jau kārtīgam nma-fallout.com biedram pienākas...un es te traci neceļu, un tautu par stulbu nesaucu...tikai kaut kāpēc tauta sāk nodirst mani... daijobu, daijobu.. viss būs kedā, chill out, dēliņ, ko tu tā uztraucies! Savas pārdomas vienmēŗ varēsi ielikt, tur problēmai nav jābūt. Tikai nomierinies, no one hates you. *čukst* ātri, ātri,kamēr viš mierīgs, sasieniet *heh heh* ![]() ok, un Taka, excuse-moi, bet tagad tu cel starpforuma kašķi. ļoti daudzi šejenieši ir nākuši no Kurbijkurnes, so nevajag tikai teikt, ka wierdo nāk no turienes. Wierdo ir vienkārši viena no grupām. That's it. Chill out. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tur bija ļoti interesants Silmarillonas tulkošanas projekts, vismaz kaut kas ārpus forumčata līmeņa. Bet tā drusciņa labā, kas tur ir, slīkst bezgalīgos spama plūdos.
Ja vien avatarā nav kaut kas izcili pretīgs, braukt par to virsū ir idiotisms, jūtu līdz. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:23 |