![]() |
![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Ok, ceru sagadiiit atsauksmes.. Kaads te speele Magic wispaar? Un nestaastiet man te par LFFB, jo zinu tur newiena naw wairs =( -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es nezinu vai ir briiva vieta veel, bet sho sesdien ap 2 peecpusdienaa buus drafts, es veel tik noskaidroshu pie kaa. Un droshi njem savas dekus liidzi...
Bet tev par nozheelu es zinu drafta teoriju, kuru apguvu no sava klases biedra Maara Greiera, kursh Latvijaa pagaidaam ir pirmajaa vietaa MTG. Un Prerelease pastaav deckbuilding, ja tu palasiitu forumos vai zinjaas, kur spechuki staasta kaa ar crap kaartiim ir uztaisiijushi pusliidz normaalus dekus. Abos gadiijumos, gan draftaa gan prerelease tev beigaas ir konkreets kaarshu skaits no kuraam uztaisiit deku, tas tad arii ir deckbuilding vai tu esi speejis izveeleeties optimaalaakaas kaartis... Un vari man nezheelot, jo tu buusi tas kas jaazheelo... P.S. A kaapeec klusee par to ka veel joprojaam neesi man tos crusade dabujis??? -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |