![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Sveicinaati, jaunieshi,
klaat pie ierastajaam lietotaaju grupaam: Chuunin (gandriiz visi lietotaaji), Jounin (admini) un Kage (Roze), tikai pievienotas sekojoshaas: * ALK - Alkohola Lietoshanas Komiteja, kas turpmaak uznjemas kontroleet alkoholisko dzeerienu piegaadi un lietoshanu otaku pasaakumu laikaa (tai skaitaa arii ierobezhoshana), saprotams, ka saskanjojot ar riikotaaju un citaam atbildiigaam personaam. * NERV - Nozīmētie Extremālās Reatskurbināšanas Vagari, nodrošina kārtību un īpaši pārrauga alkohola lietošanu otaku pasākumos * Kaigan Valde - ieveeleetaa Kaigan anime kluba valde. diemzheel nevar uztaisiit taa ka dazhiem indiviidiem raadiitos vairaakas grupas - taa pazuda divi valdnieki: es (grupa Jounin) un alt (grupa NERV) * weirdo - self-explanatory. ierobezhojums: peec redigjeeshanas vienmeer paliek "Edited by...", ko citi var atsleegt. Nekaadu citu ierobezhojumu saliidzinot ar paareejiem lietotaajiem nevajadzetu buut. This post has been edited by lastguru: Oct 31 2005, 00:17 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 31 2005, 08:27) QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 23:26) YAY! Es esmu Valde! *staro* S*ck on that, ALK. ![]() ![]() Un kursh iisti peec taa visa S*ck? ALK vismaz ir biedriiba, kas reaali darbojas. Tas nekas, ka nav oficiaali, bet mees riikojam miitinjus, pasaakumus u.tml, savu neformaali apzinaato statuutu ietvaros. Kaada bija Kaigan peedeejaa biedriibas riikotaa aktivitaate? Vai, kaa otaku pienaakas, kaljat dizhus plaanus, bet nekas uz priekshu neiet? Es luudzu atvainoshanu par sho postu. Bet, ja cilveeks lamaajas, kaa man neatbildeet? QUOTE(GameMaster @ Oct 31 2005, 09:20) QUOTE ALK vismaz ir biedriiba, kas reaali darbojas. Tieši tā - ALK ir kā minimums trīs kopsapulces nedēļā, kurās tiek testēts jaunais "ekipējums" un apspriestas citas nenormāli svarīgas lietas. <off-topic> ā, nu forši! Es tagad emsu izstumtais elements! Es jūsu "sapulcēs" piedālos biežāk, kā Kaigan! Un tas NAV tāpēc, ka Kaigna nav sapulču, nē... Mēs vienkārši, atšķirībā no jums, gribam visu to padarīt par legālu... Eh, Kaut gan. Tuvākā gadsimtā. *raud* AR ko es emsu sapinusies???? </off-topic> Man gan patīk ideja par daudzām dažādām grupām, tas padara to visu kaut kā... īpašāk. Dunno. Sounds like fun. And this place IS for fun, isn't it? Ja neskaita spama ierobežojumus. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |