![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Lai iestaatos ALK biedriibaa, ir divas iespeejas.
Pirmaa iespeeja ir atnaakt uz kadu no ALK sapulceem (veel labaak pilnsapulceem) un tikt atziitam par cieniigu ALK biedra titula neesaashanai. Otrs variants, kursh nedod tik pat liels garantijas uz uznjemshanu kaa pirmais, ir aizpildiit anketu (kura buus redzama zemaak) un aizsuutiit to kaadam no ALK valdes pa PM (!nedriikst atbildes publiceet plashai apskatei!). <pieziime: ALK valde shobriid: sipps un ETM> ANKETA 1. Ko noziimee ALK? 2. Kaa saprast "Shodien kaa parasti." ja tas atnaak pa PM no kaada ALK biedra? 3. Vai apzinies ka ALK sanaaksmees ir diezgan vienaldziiga attieksme pret nesmeekjeetaajiem? 4. Vai alus liidz 3 litriem ir alkohols? 5. Vai tev ir pilniigi nospljauties uz otaku pasaakumu riikotaaju noteiktajiem noteikumiem? 6. Vai tev buus iespeeja vismaz reizi nedeeljaa apmekleet AL:K sanaaksmes? 7. Vai speesi iztureet sociaalo spiedienu, kas tiek veersts uz ALK no konkreetas otaku publikas puses? 8. Kaapeec tev ir radusies veelme pievienoties ALK? 9. Vai finansiaalais staavoklis tev potenciaali ljaus iegaadaaties jaunu ekipeejumu taa testeeshanas noluukos? 10. Vai tev ir kaut kaads ieksheejais naids pret kurbijkurnes biedriem? Tuvaakaa ALK sanaaksme: shodien 3.11.2005. intereseeties pa taalruni: 6088816 vai 8844844 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 3 2005, 19:12) Cik nu individuāls, domāju, ka katram biedram, kurš nolēmis iestāties jūsu organizācija rastos tieši tādi paši jautājumi. Statūtu jums nav, tāpēc vismaz infu par savu darbību varējāt iemest. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:18 |