![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta? vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ?
|
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta?
nopietna probleema... vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? nepaaraak, peec taas tu nesmirdi un nevem. kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem... narkotikas. ![]() priekš jums.. ? muuzika... kad to iesleedzu man faktiski vis ir POO. es vairs neskatos ne animi, ne speeleeju speeles, jo negribu sleegt aaraa muuziku. to klausoties es iegrimstu dziljaa koomaa ar daudz paardomaam. un fantaazijaam... |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta?
- neiespeejami aizbeekt no taas. taa kaa pieiet taa liidz vakaram nodirni pie neta. vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? -Vispaar jaa, Tikei taa naw tik neveseliiga atkariiba. protams, acis sabojaajaas, bet naw jaaseez cauraam dienaam pie kompja bez acu atpuutas. kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ? -protams narkotikas. manpraat vis biistamaakaa atkariiba. pameiginaasi vienu reizi, sagribeesies vel un taa liidz sabojaasi savu dziivi, paliksi bez draugiem, gimenes, iedziivosies depresijaa, un visu sho launo murgu nosleegs naave.(to gan nevienam neiesaku) taa ilgaak jaapadomaa lai atklaatu velvienu atkariibu... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:49 |