![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vajadzīgs otaku.lv logo, ko uzlikt uz Animefest-3 plakāta. A nu ka zīmētāji un dizaineri, sarosieties!
Samaksa protams nekāda, toties slava un pateicības - cik tik vajag! Tēma - anime, teksts "otaku.lv". Jābūt oriģinālam, nedrīkst attēlot esošus anime personāžus. Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga. Jābūt gatavam līdz pirmdienai. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Tu esi pārpratis vārda "identificēt" nozīmi. Šajā gadījumā logo identificē forumu, citiem vārdiem, tas ir otaku.lv simbols. Ikonā redzamais O ir otaku.lv pirmais burts, bet vī ir uzvaras, veiksmes, miera un virknes citu jēdzienu simbols. Biezās līnijas var kādam atgādināt jeņķus, un par to es nebiju padomājis, bet visādi citādi tā ir tāda pati roka kā animēs un mangās.
Ņem par piemēru Nike logo. Nike logo simbols ir swoosh, kas pats par sevi ir tikai abstrakta forma un neko nenozīmē. Bieži vien tas tiek izmantots vispār bez vordmarka. Tā jēga nav vis tajā, ka viņš kaut kā aprakstītu Nike kā kompāniju, bet parāda produkta izcelsmi (kur to uztaisīja), identitāti (kas to uztaisīja) un zināmos gadījumos īpašumu (kam tas pieder). Respektīvi, swoosh identificē Nike. Es jau teicu, ka man pašam arī viņš nepatīk, un es domāju taisīt vēl vienu. Tad tā es arī darīšu. This post has been edited by Fatalis: Nov 4 2005, 20:27 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:42 |