![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta? vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ?
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 10:17) es neticu ka tie kas te tagad fano par anime un saka ka tas priekš viņiem ir viss, tā domās arī 35os gados.. tā aizraušanās jums ir 5 minūtēm .. ![]() vairāk tēmēts uz mazīnajiem ~ <18 Bet tu pasakaidro man, kas tur slikts? Vai tik atkal nelien ārā spārnotais viedoklis, ka "animācija, značet priekš bērniem"? Es vismaz savā gadījumā vārdu fanošana nelietotu. Patīk un skatos. Tāpat kā Southpark, tā pat kā The Simpsons, tā pat kā "Kas notiek Latvijā?" un motion pictures. Manā apziņā nepastāv dalījums to var skatīties tajā vecumā bet to tikai tajā un kad tas ir pāri tad ni un ni. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:21 |