![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man nepieciešams jūsu viedoklis.
Vai drošība ir svarīga (jā vai nē) Ko jūs domājat par drošību vispār? ( ielas, skolās, utt) -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 5 2005, 12:29) Par tiesneša sepkavību tu laikam tomēr nezini, ja raksti Roze nevis Laukroze, tas tā. Sorry, diriķi, tavi posti ir retarded. Pats neko jēgā pateikt nevari, taču citiem muti bāzt ciet varen nasks. Gribētu ticēt, ka tev rievu smadzēnēs tomēr ir vairāk nekā tu pašlaik visiem centies nodemonstrēt. Man tev ir jaunums, visā pasaulē notiek slepkavības un pasūtījuma slepkavības, taču jāskatās salīdzinoši. Jā nošāva tiesnesi, bet nav mums ne Itālija ne Kolumbija, kur šī amata pildīšana agrāk vai vēlāk beidzas ar nāvi. Jā šad tad gājiens pa naksnīgo Rīgu var beigties ar pāris traumām un atņemtu mobilo, taču paskaties kas notiek Maskavā. Nav mums ne lielu dabas katastrofu, ne militāro draudu, ne brutālu attiecību skaidrošanas starp minoritātēm (tipa Francijas variants). Šad tad protams gadās arī pa kādam maniakam, kā tas Gulbenes bērnu slepkavotājs, kuram slavas sakārojās. Taču salīdzinoši mēs esam droša valsts, vismaz es tāds daudz maz jūtos. P.s. Ja tu arī uz ielas lieto tādu leksiku kā postojot šeit tad mani neizbrīna, ka īpaši droši tu nejūties... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:31 |