![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta? vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. priekš jums.. ?
|
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><...
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Nov 5 2005, 15:55) Fascinē cilwēki kuri kaut ko pasaka, taču, kad prasa aizstāwēt/pamatot sawu wiedokli (da kautwai uz personīgās pieredzes), nespēj neko sakarīgu atbildēt wai atbild ka sīkumi naw swarīgi ><... Piekrītu, manuprāt tas nozīmē, ka cilvēks pats nezin ko runā. Bet ir izņēmumi, kas attiecināmi uz dziļām jūtām. tomēr šis nav izņēmums. Man liekas, ka vajadzētu dot warnus par nepamatotu atbildi. Jo bieži sanāk šādi dialogi: -Man nepatīk -Kapēc -Tapēc ka viņai deuns liels lai gan varēja arī -man nepatīk, tapēc ka viņai deguns liels. Izpaliek divi posti, kas ir lieki. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:38 |