![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Par Ayumi. Man liekas tie japāniskie vārdi ir riktīga krāpšana, jo Ayumi sanāk 15% sieviešu vārdu, tāpat arī yumi. Man Ichno-sama patika vairāk, tas bija kas orģināls, to ne visi atkārtotu. Bet Ayumi.
Man arī radās tāda doma nomainīt niku, jo cilvēki mani sauc par Tigra divi, bet es neesmu tigra DIVI, es esmu tigraNI. bet tikuntā nemainiju. Vārds ir pāŗāk svarīgs lai to tā vienkārši aizmestu. Jāatstāj tas pirmais, jo tikai tam ir kāda vērtība. Ceru ka tās vārdu mainīšanas neprāts beigsies. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:32 |