![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju!
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Missy @ Nov 6 2005, 00:08) Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju! Ir vērtība, pat ļoti liela! Tu esi Missy, tu pati šo vārdu izvēlējies un tas ir tavs. Cits vārds piederēs citam. Es arī nezināju, kas ir otaku, kad iestājos. Lūdzu atstāj savu niku. Vārds Missy ļoti daudz izpauž par tevi, ar citu niku tevi nevarēs pazīt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:43 |