![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nu....radās šāds jautājums reliģiju vēstures stundā...kristīgajā ticībā mūsu dvēselei ir kāda nozīme tikai pēc nāves...bet ja mēs nemirstam? Manuprāt interesants jautājums....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Shinobi-sama Patiesībā, šī diskusija nav stulba. Un ateisms ir tāda pati reliģija, kā visas pārējās. Tu vnk tici, ka dieva nav. Un tas ir tikpat neipierādāms fakts, kā tas, ka dievs ir. Un kas tev ir pret weirdo? Mēs neko sliktu nedarām. Vismaz es ne.
Jā...un tie, kas grib zināt manu viedokli, to jau ir uzzinājuši. Tas ir pārāk garš, lai to te aprakstītu. Bev visiem pārējiem pietiks ar šo - Es uzskatu, ka ir izdevīgi. -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Nov 6 2005, 09:59) Shinobi-sama Patiesībā, šī diskusija nav stulba. Un ateisms ir tāda pati reliģija, kā visas pārējās. Tu vnk tici, ka dieva nav. Un tas ir tikpat neipierādāms fakts, kā tas, ka dievs ir. Un kas tev ir pret weirdo? Mēs neko sliktu nedarām. Vismaz es ne. Jā...un tie, kas grib zināt manu viedokli, to jau ir uzzinājuši. Tas ir pārāk garš, lai to te aprakstītu. Bev visiem pārējiem pietiks ar šo - Es uzskatu, ka ir izdevīgi. Tu esi pilniigi stulbs vai kaa? Sheit nav otraa kurbijkurne! Man nav jaavazaajas pa pa pasauli lai uzmekleetu tavu jau uzrakstiito viedokli. Ja tu gribeeji sheit izraisiit paardomas tad domas vajadzeeja arii sheit uzraksiit. Un paark garsh ir tikai tavs muuzhs shinii forumaa. Aa, un tu maldies ar jeedzienu, ka es ticu, ka dieva nav. Es UZSKATU, ka vinja nav. Ja tu nesajeedz sho abu vaardu jeedzienisko buutiibu, tad no deguna urbinaashanas ir lielaaks labums nekaa no sarunas ar tevi. P.S. Esmu pats vainiigs, ka iesaaku lauzties ar 'wierdo'. Laikam neguleetais praats man bija aizmiglojis sapaatiigo domaashanu. Vairaak 'replay' nebuus shinii topikaa no manas puses, jo tas ir izshkiests laiks - spaardiit kontuzeetu cilveeku par to, ka jams nespeej sakariigi atbildeet, ir necilveeciigi. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:37 |