![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nu....radās šāds jautājums reliģiju vēstures stundā...kristīgajā ticībā mūsu dvēselei ir kāda nozīme tikai pēc nāves...bet ja mēs nemirstam? Manuprāt interesants jautājums....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es teiktu NĒ! Es gribu iet tālāk. Nebaidos no nāves. Iešu prom mierīgi un brīvi, nenožēlojot neko. Es neuztraucos par nāvi, par to, ka šī dzīve ir īsa. Es labprāt paliktu šeit vienmēr, bet neesmu gatava maksāt tādu cenu. Mūsu ķermenis ir tikai transpotrlīdzeklis, dvēsele ir mūsu būtība, piekrītot šitam, pēc pasaules gala mēs izgaisīsim, pāri nepaliks nekas, kamēr daudz citi aizies tālāk. Nāve ir tikai vārti uz citu pasauli. Ja mūsu sirdīs ir haoss mēs paliksim uz šīs zemes kā koki vai krūmi, līdz viss nokārtosies. Un kas notiks tad mēs nezinam, bet uzzināsim izejot cauri nāves vārtiem.
P.S. Tiem, kas saka, ka piekrīt, velns neko tādu nepiedāvās ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:40 |