![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vajadzīgs otaku.lv logo, ko uzlikt uz Animefest-3 plakāta. A nu ka zīmētāji un dizaineri, sarosieties!
Samaksa protams nekāda, toties slava un pateicības - cik tik vajag! Tēma - anime, teksts "otaku.lv". Jābūt oriģinālam, nedrīkst attēlot esošus anime personāžus. Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga. Jābūt gatavam līdz pirmdienai. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 19:31) Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf. vienkaarshi diezgan attaalu no "logo". gruuti iedomaaties sho koka/meeness bildi mazaas proporcijaas kaut vai anifesta plakaata stuurii ;> papildus tematikai / simbolikai / kraasu gammas izveelei ir veerts pieveerst uzmaniibu arii formfaktoram / pielietojumam / tehnologjiskumam. - piem. ierobezhot sevi izmantojamo kraasu zinjaa, vai izstraadaat arii tikai B&W variantu paraleeli, nesarezhgjiit paaraak formas utml. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |