![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs.
Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). P.S. Paskatījus, ko Isa un lastguru pierakstīja, kamēr es formulēju šo postu - tā kā es būtu viņiem savas domas ieprojecējis 8) -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37) Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs. Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK.... PS. Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat.... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:56) QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37) Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs. Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK.... PS. Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat.... Man patika tavs niks. Bet tas tā. piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 18:43) .. piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti. Standarta variants, kad tiek paarspiileets ar reguleeshanu/modereeshanu. Tieshi warnu negatiivaa loma gan imho paarspiileeta, jo vairumam warnu nau vispaar, jeb arii tie pilniigi neuztrauc pat ja gadaas. Vairaak domaaju - overall foruma noskanju / nepatiikamo modereeshanas kaapumu / kaudzi jauno fleimwaru / personiigus apvainojumus .. kas viss pamataa hronologjiski iekljaujas peedeejaa pus meenesii. Kas vinju zin, kamaa ar laiku tas viss rezulteesies. (daljas no vecaas tautas aizieshana / fleimwaru saasinaashanaas / foruma forks). ceru protams uz to labaako, cilveeku savstarpeeju toleranci .. bet. cilveeks ir ljaunaaks par uti. daudz ljaunaaks <g> Nekad agraak tik biezhi sheitan neesmu redzeejis "shis thread spams. jaasleedz". "shis cilveeks spameris - jaabano". "alkohols slikts". "kurbijkurne must die". "aivvv jaamirst". "pats muljkjis". "bet tu lielaaks". "visi tavi posti - spams". "bet vinjam tik postu daudzums svariigs". utjp utt utml. enjoyable? doubtful. [edit] - vispaar. vai meegjinaajumi speeji palielinaat modereeshanu nau meegjinaajums shim konkreetajam comunity pieviest citu intereshu grupu rules/mentalitaati/savu uzskatu/etikjetes uzspieshana citiem? it's not any more about "love and piece". saliidziniet luudzu ar shii foruma pierasto noskanju visus ieprieksheejos gadus. no konkreeta intereshu loka fanu bara ar dazhaadaam/biezhi preteejaam blakus intereseem/viedokljiem (un taapeec bagaatinoshiem/interesantiem) - marsheeshana vienaa solii dziedot vienu himnu? solis pa kreisi/solis pa labi-beegshana, leciens uz vietas - provokaacija? ;> R.I.P. old times. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:46 |