![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vajadzīgs otaku.lv logo, ko uzlikt uz Animefest-3 plakāta. A nu ka zīmētāji un dizaineri, sarosieties!
Samaksa protams nekāda, toties slava un pateicības - cik tik vajag! Tēma - anime, teksts "otaku.lv". Jābūt oriģinālam, nedrīkst attēlot esošus anime personāžus. Zīmējumus likt šajā pavedienā. Lielums - vienalga. Jābūt gatavam līdz pirmdienai. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47) skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''. http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees. par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa. P.S. no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 22:01) QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47) skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''. http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees. par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa. P.S. no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam ja viss buutu tik vienkaarshi... Nevienaa animee neesmu redzeejis to enjgjeli, bet vai tas nebuutu plagjiaats? no kurienes tas engjelis? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |