![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pirmkārt - pat ja jūs nomainat niku, cien. pastāvīdie otaku.lv iemītnieki, vismaz manā glaviņā es jūs tāpat saukšu tā, kā esmu pieradusi. Ichno-sama palix Ichno sama, city_gal - city_gla, un SUUUUD paliks SUD.
![]() QUOTE(ETM @ Nov 6 2005, 21:30) warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. neatceļ nekādu spamu.. Tagad cilvēki raustās no tā, ka tik neraxta kaut ko "spamīgu" un atbild pilnīgi beztolkā kaut ko, kas būtu par topiku, bet būtībā ir no pirxta izzīst krikumiņš vietas aizpildīšanai. plus - ja warnus neredz citi, tad jēgas arī nav. Jo no tā, ka es zinu, ka es esmu spameris, man sliktāk nekļūs un pārraudzināties es netaisīšos, bet ja jau citi redzēs manus n-tos procentus, tur jau sāks kļūst druscītiņ kauns par savu sabiedrisko tēlu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:47 |